Nu är den här!

Publicerat: 2013-12-23 Kl: 10:15:18 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Ja, julen alltså, inte julkänslan men det är ju trots allt dan före dan idag! Dagens schema är fyllt av städning men borde egentligen vara fylld av plugg känner jag...

Igår åkte vi hem från Sessön och tog en sväng förbi Jockes kollega och gosade lite hund, den finaste av alla chiuauor hade han, oskällig och oättrig! 



Jullugnet borde infinna sig framåt kvällen när mamma kommer och kokar gröt. Mamma sover alltid här kvällen innan och det är lika mysigt varje gång, vi gör goda smörgåsar på kvällen och dricker vin och på morgonen tänder vi ljus och äter grötfrukost. Till ikväll har jag förberett så vi kan dricka bellinis och granatäppelmartini... Mööööms!



Hörs sen! ❤

Depend gellack

Publicerat: 2013-12-18 Kl: 21:41:09 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Jag köpte ju Depends gellack för ett par månader sedan och det är ju bara hur underbart som helst! Det tar en liten stund att göra varje gång, men håller ju såååå mycket bättre! På mig håller det bra ca 2,5 veckor och "vanligt" lack håller ca 2 dagar (oavsett märke...) Nu lagom till jul så gjorde jag riktigt juligt röda naglar! 





Till nyår ska jag köpa ett nytt snyggt glittrigt i champagne 😍

sjukdom och typ mer sjukdom..

Publicerat: 2013-12-18 Kl: 20:48:27 | I kategori: Blandat | 1 kommentarer

Sedan jag började skolan så har jag varit sjuk ca 5 gånger, på 3 månader alltså! jag är helt övertygad om att det är för att jag jobbade utomhus förut och nu sitter jag inne och pluggar dagarna i ända, bakterierna flödar väl här hemma! Doris har varit sjuk nu måndag, tisdag och onsdag, imorgon får hon gå till föris för hon kommer bryta ihop snart (och jag med)..
 
.
 
 
.
 
Julen närmar sig och även slutet på denna termin, snart är jag termin 2:are! tänka sig! :) fast innan dess så har jag en hel del tentor att klara av.... Jag tror att vi har typ två grupptentor, en klinisk tenta, ett arbete och en salstenta innan den 17:e januari, stressigt men roligt!
 
 

Det börjar närma sig

Publicerat: 2013-12-11 Kl: 09:21:13 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Jaha, då har snön smält igen och den yttepytte lilla julkänslan jag hade är som bortflugen, så himla tråkigt! Termometern visar mellan 4-8 grader hela vägen fram till jul vilket betyder no snow, skitjul! Något alldeles underbart mysigt däremot är att det firas lucia på föris på fredag! Jag har försökt prata med henne för att få reda på vad hon vill vara men det är inte så lätt. Ena dagen vill hon vara lucia och nästa prinsessa, gud vet, hon kanske blir prinsessa med luciakrona... 




Att tappa motivationen för en stund.

Publicerat: 2013-12-09 Kl: 15:57:02 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Vi hade en hemtenta på förra kursen som vi skrev på deltid under ca 6 veckor, den 22a november skulle den lämnas in och imorse fick vi vårat betyg. Jag hade VG på förra tentan (går bara att få U, G eller högst VG) har gjort mitt absolut bästa på alla våra seminarium och även på denna tentan. Jag var jättenöjd över mitt arbete och kände nog att jag skulle få VG. Imorse när jag öppnar mappen så ser jag att jag bara fått G, så himla besviken, jag tycker det var väldigt hårt bedömt, allt det som dom bad om har jag skrivit ut.




Det är så tråkigt när man verkligen tycker att man levererat så får man inget för all tid och energi man lagt ner. Detta betyder alltså att jag bara får ett G på kursen trots att jag haft VG på förra och bra på allt annat. Lite purken minst sagt.



Underbar kväll med underbara tjejer.

Publicerat: 2013-12-09 Kl: 10:52:06 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Vilken fantastisk kväll vi hade igår, vi åt suuuupergod mat på Vapiano och drack ett par drinkar. Jag åt deras caesarsallad med scampi, men alltså såååå gott!! Jag ville aldrig att den skulle ta slut! 😍




Jag är så glad över alla fina människor jag lärt känna i min nya klass, det är verkligen ett helt underbart gäng! Vi gick från allvarliga samtal till gapskratt som fick hela restaurangen att vända sig på två minuter. Nu var vi 5 stycken bara som kunde, men vilket underbart sällskap, vi är så olika men har ändå så fantastiskt roligt! Så glad att jag har dom i mitt liv nu. ❤

Adventsfika

Publicerat: 2013-12-08 Kl: 17:00:08 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Vi sitter just nu hemma hos Doris farmors syster med Jockes sida av släkten och adventsfikar. Jag har mulat i mig det mesta i gottisväg måste jag erkänna... 




Alldeles strax ska Jocke och Doris köra in mig till Vapiano på söder där jag ska vina och äta middag med världens bästa klassisar!

Lite nytt

Publicerat: 2013-12-08 Kl: 13:06:45 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Det känns som om det är tusen år sen det faktiskt gick smidigt att blogga här, det har strulats med uppladdningen av foton och kunnat ta timmar att ladda upp ett inlägg. Nu har jag uppdaterat appen och det verkar fungera smidigt, så mycket roligare att skriva då!

Här kommer lite nytagna bilder på trollet






Världens finaste

Föööör mycket att göra..

Publicerat: 2013-12-08 Kl: 13:00:21 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Herre min gud vad intensiv den här anatomikursen är.. 

Det är ju tur att det är väldigt roligt, annars vetti gudarna vad som hade hänt. Just nu håller vi på att läsa om andningsorganen och gasutbyten och allt som tillhör det. På torsdag har vi vår första KTC och ska då träna på HLR. Allt känns så mycket mer verkligt nu när vi faktiskt ska få öva i praktiken på det som vi läst så mycket om!



Såhär kan det se ut när man "helgpluggar"