Nytt i guld.

Publicerat: 2013-04-15 Kl: 20:21:00 | I kategori: Jag | 0 kommentarer

Vi var inne i Norrtälje och kollade i lite affärer i lördags. Jag ska på 30-årsfest på lördag och vill ha något nytt att ha på mig. Jag hittade inga kläder men remot hittade jag denna fina kuvertväska som fick följa med hem! Det är lite svårt att se men den är ca 30*20 cm, glittrar och är hur läcker som helst! 😍

Regn, rusk & underbar helg!

Publicerat: 2013-04-15 Kl: 09:59:00 | I kategori: Mat & dryck | 0 kommentarer

Känns inte vädret mer höst än vår? Riktigt regnrusk har vi i Haninge idag. Helgen spenderades på sessön med mamma, Doris och isac. Vi har druckit massvis med vin och ätit supergod mat! Jag har fått dille på pannacotta.... Mest för att den är så lätt att göra lchf, men också för att det är såååå gott!!

Nu i helgen gjorde jag en kokospannacotta med passionsfrukt och jordgubbar och en blåbärspannacotta med passionsfrukt.

 

Blåbärspannacotta ca 3 pers:

 

4 dl vispgrädde

1 1/2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten ca 5 min)

1 1/2 msk sukrin

3 dl blåbär


 

 

 

värm grädden tills den puttrar lite med sockret och blåbären, mosa gärna blåbären lite så blir det godare och får finare färg. Blanda i det blötlagda gelatinet och låt smälta. Häll i fina glas och låt stå i kyl ca 4h innan den ska ätas. 

#springtime!

Publicerat: 2013-04-09 Kl: 19:32:00 | I kategori: Jag | 0 kommentarer

Våren är på väg! Idag var det alldeles underbart väder! Vi har krattat pinnar och skräp idag som töat fram. Vad är det man brukar säga? Vad som göms i snö kommer upp i tö. Det som kommit fram är typ 70 miljoner fimpar och en jäkla massa skräp! 😃

När våren närmar sig blir jag alltid så himla sugen på nya kläder, vem blir inte det?! Jag fyller ju år snart och önskar mig presentkort på Gina Tricot, då måste jag bara köpa dessa underbara shorts!!

 

 

 

Äntligen har dom fått in lite längre shorts, innan har dom bara haft shorts korta som trosor som skär in i röva, do not like!

 

 

 

Lite våriga blommor tittar fram här och där!

Shalom!

Publicerat: 2013-04-08 Kl: 22:14:00 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Hallå igen! Mycket mycket händer här hemma. Vi har tex fått tillbaka vårt sovrum efter golvläggaren, bara det känns ju underbart! Jag gör en liten lista på vad som hänt.. Det blir sig ju lite lättare då... 😉

Viktigast av allt är ju att lilla trollungen fyller 3 år idag!! Igår hade vi ett stort kalas här hemma med ballonger och gräddtårta. Doris fick så många fina presenter så TACK alla ni!

I lördags skrev jag högskoleprovet föra andra gången. Mycket spännande. Det kändes bättre denna gång men jag vet inte om det är för att det faktiskt gick bättre eller att det kändes bra att veta hur provet skulle se ut. Hur som, sjukt jobbig dag och nu har jag träningsvärk i hjärnan och ont i håret.

Något annat kul är att vi letar hus för fullt och letar efter det där alldeles PERFEKTA huset. Inte för stort, inte för litet, inte nytt, inte gammalt, inte för liten och inte för stor tomt.. Ja, ni hör ju! Jag orkar knappt med mig själv. Jusste, det får inte vara för långt från Haninge heller och inte för nära. Typ.

Jag har ju massvis med bilder från denna vecka men ni får nöja er med dessa så länge 😍

 

 

 

Hur söta?!?!

 

Doris med sin älskade kusin Charlie. Hon skulle bli den bästa storasystern i världen. SOM hon tar hand om sin lille kusin, hon pussar, nosar och kramar honom mest hela tiden.