Lite om dig.

Publicerat: 2013-05-08 Kl: 09:20:00 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Det är ju väääldigt svårt att komma ihåg allt som gäller ens barn. jag har listat ett par saker om Doris som är roligt för både henne och oss att läsa senare i livet. 
 
1. Du vill alltid bestämma kläder själv. HELT själv. Du plockar fram kläder och pratar om vad du tycker är fint. Här om dagen så hade du två olika strumpor och när jag frågade varför så svarade du att båda är röda. Ok. 
 
2. Du kan två olika svordomar men "vad fan" är det som oftast används och det när du misslyckas med något du försöker göra själv eller om någon annan försöker bestämma vad du ska göra.
 
 
 
 
3. Din cykel har levt med dig i ca 2 veckor och redan blivit kastad och sparkad på. Du har NOLL tålamod och om inte allt sker när och hur du vill så blir du ett monster.
 
4. Du är världens snällaste mot dina kompisar. Du hjälper dom att klä på sig, snyta sig och gå ut. Mest snyta sig då du hatar kladd och smuts. Ofta säger du, "Karin! Kan jag få papper? Titta hur **** ser ut i ansiktet"! Haha skitkul tycker vi!
 
5. Du är så himla morgontrött. Om du lägger dig vid 21, finns det ingen chans att du vaknar innan klockan 10 dagen efter, det uppskattas! En morgon när du var runt två, så fick vi väcka dig klockan 13. Tröttmössa!
 
6. Du kan räkna till 35, peka ut alla namn från dagis om man skriver dom bredvid varandra. På treårskontrollen på BVC så frågade hon om du förstod om man bad dig hämta en strumpa som låg på golvet? Jag berättade för henne att du förstår om jag ber dig hämta den röda smörkniven i plast som ligger i tredje lådan i hallen. Hon blev även väldigt impad över hur bra du pratade när du väl slutade stirra argt på henne. Du är så duktig!
 
7. Du sjunger väldigt ofta när du bajsar. Det blir liksom "bä bä VIIIIIITA lamm...."

Galen unge & citroner i huset

Publicerat: 2013-05-08 Kl: 07:35:00 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

God morgon "fredag"! Nu vankas det långledighet! Tyvärr är min hals inte alls vad den borde, så träningen igår blev 30 långsamt lunk på löpbandet... 
 
igår morse så ringde min telefon typ 10 minuter efter det att jag lämnat på dagis, då visade det sig att jag glömt att vinka i fönstret... Halledudane då vilket liv det blev, jag blev fullkomligt utskälld över telefon av en väldigt upprörd treåring. Spännande.
 
 
 
 
 
Jag har blivit ägare till ett citronträd! Två små små citroner finns på än sålänge, tillsammans med en utslagen blomma som doftar UNDERBART!! Det står och ser snyggt ut bredvid vårt blå skåp tills det är lite varmare på nätterna!
 
Puss ❤

Essie ❤

Publicerat: 2013-05-07 Kl: 14:50:00 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

känner på mig att jag kommer att bli en riktig Essie-junkie.... Flaskorna är ju sååå fina och lacket har hållt riktigt bra! Här är fyra godingar som nog ska få flytta in till sommaren... 😊
 
 
 
 
1. Borrowed & blue
2. Ballet slippers
3. Tart deco
4. Marshmallow

Fler paket!

Publicerat: 2013-05-07 Kl: 07:26:00 | I kategori: Blandat | 0 kommentarer

Jag ÄLSKAR mitt nya nagellack som jag fick av världens bästa Susanne (jockes moster). Det är från Essie i färgen "peach daquiri", helt underbar färg som säkert är supersnygg till brunbrända händer och armar... Någon mer än jag som är blå/lila/vit/gul i hyn denna årstid?! Jävla läckert iaf.. 😍
 
 
 
 
Jag och grannen min har startat en 30 dagars träningsutmaning. I min utmaning ingår 1h på löpbandet, 1 minuts planka, 60 ligga på rygg och jucka uppåt (haha, vet inte vad det heter...) och 50 situps, jag kan ju informera att jag var blålila i nyllet när jag var klar med dagens. Bara 29 dagar kvar! 😉
 

Lila & gult

Publicerat: 2013-05-06 Kl: 11:52:00 | I kategori: Jag | 1 kommentarer

Jag har bestämt mig för lite medelhavskänsla i krukorna på uteplatsen iår. Jag ska försöka hålla mig till färgerna gult och lila som är så fint ihop. Jag misstänker att det blir ett citronträd, lavendel och ett och annat olivträd! Det blir nog en tur till blomsterlandet imorgon! 😍

 

Måndag och sol!

Publicerat: 2013-05-06 Kl: 11:27:00 | I kategori: Jag | 0 kommentarer

HUR härligt är inte detta väder?! Det är knappt att jag är avundsjuk på mamma som är i Thailand liksom, så härligt är det!!


Igår ficka jag ett alldeles underbart doftljus från Voluspa av min käre svärmor. Det står att det ska dofta orkidé och lilja men jag tycker det luktar precis som "Piz buin", ni vet dom där dubbelflaskorna med solskydd? Heeeelt underbart iaf 😍

 

 

 

 

Efter gästerna åkt så gick vi ut på gården och solade oss lite medan kidsen lekte och åt kex. En superbra födelsedag mao 😃

 
 

 

Doris & Chloé

Godmorgon!

Publicerat: 2013-05-05 Kl: 09:31:00 | I kategori: Jag | 0 kommentarer

Vad passar bättre än att slå till med ett litet blogginlägg såhär på födelsedagen? Jag sitter i soffan och äter frukost medan tröttmössorna ligger kvar och sover... 😀 jag älskar den lilla stunden man har för sig själv på morgonen ibland, den är värd så mycket!

Släkten väntas runt 13, så det kommer nog att bli full rulle! Jag har faktiskt fuskat till det riktigt ordentligt med köpt kladdkaka och köpt rulltårta... Jag lämnar all ansträngning till Doris födelsedagar istället.... 😜

Igår kom min syster hit på bubbel med lilla Charlie. Doris och Charlie är så mysiga med varandra, han höll hennes hand igår och hon nosade honom på huvudet. Här kommer lite bilder från igår så kanske det kommer lite bilder ikväll också!

 

 

 

 

Puss ❤