Hallonpannacotta

Publicerat: 2013-01-04 Kl: 20:02:14 | I kategori: Blandat

Till efterrätt ikväll gjorde jag en pannacotta med hallon. Totalt i denna portion är det ca 8 g kolhydrater vilket är mycket bra i en så god dessert! Syrlig och söt på samma gång! :)
 
2 port.
 
2,5 dl vispgrädde
200 g hallon
Ett gelatinblad
1/3 dl sukrin
 
Hallon till garnityr.
 
Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 minuter. Värm upp grädden under tiden och ha i hallonen, mosa hallonen med typ en visp eller gaffel. Låt grädden precis börja puttra till innan du vispar i gelatinbladet (som du viftat torrt i luften) sila ur alla kärnor och häll upp i fina glas! Dekorera med hallon.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback