Parken Zoo

Publicerat: 2012-07-20 Kl: 22:54:11 | I kategori: Blandat

Gud vilken underbar dag vi haft med våra fina grannar! Dagen började med Parken Zoo i Eskilstuna.. kan verkligen rekommenderas, jättemysigt ställe med många olika, roliga och ovanliga djur. Det fanns flera olika fik och resturanger i parken, det fanns även en tivolidel med lite olika åkattraktioner för de små. Det kostade 215 kronor för vuxen och gratis för barn under 3 år, så det var ju perfekt ;-)
 
 
 
 
Doris och hennes gossiga kompis Melina, vilka vänner dom är! Hur söta som helst, och eftersom Melina är lite äldre än Doris så tar hon hand om henne så fint, ger henne kakor, håller hennes hand och kramar på henne. Ursött!
 
 
 
 
Lunch intogs direkt vi kom dit, vi var alla väldigt hungriga. Trollet åt som vanligt ingenting, utan fick lite majs och vattenmelon mutats i sig..
 
 
 
 
Massvis med spännade djur fanns det tyckte Doris, men hade ändå lite tid över för att busa och hoppa lite med pappa.. :-)
 
 
 
Dom åkte en stor ring som hade som en liten motor i sig, den gick långsamt men man fick styra den själv, en succé kan jag meddela.
 
 
 
Min lilla älskling åker karusell, hon såg så stolt ut när hon satt där och fick "styra" bilen själv.
 
 
 
 
Tigrarna var nog favoriten..
 
 
Vid fyra-tiden började kidsen bli trötta och vi begav oss hemmåt, två minuter senare såg det ut såhär.. Helt slutkörd stackarn! :-)
 
 
På vägen hem stannade vi och handlade det sista till middagen, pappa och hans tjej Anna kom över på middag, vi drack gott vin och gjorde pizza i vår vedugn, jättetrevligt och så gott! Nu är jag mätt som en plätt och dödstrött.. Doris har blivit så duktig med talet, hon pratar tydligt och i hela långa meningar, jätteroligt att kunna konversera med henne nu. Doris låg i vår säng däruppe när Anna gick upp för att säga god natt, när hon kliver in i rummet säger Doris "vilken fin klänning du har!" haha så söt!
 
God natt! Puss
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback